Et spisested i Esbjerg

Kontakt

Hyggelig stemning afslappende atmosfær
Kig ind forbi eller skriv til os.

Kontakt os

Brænder du inde med et spørgsmål, en ide eller ris og ros tager vi imod med åbne arme. Du er velkommen til at komme ind forbi eller sende os en besked her.
Café Den Niende
Torvet 17
6700 Esbjerg
info@denniende.dk
+45 75 12 94 00

Afkryds for samtykke til, at vi behandler den data du sender.

”Vi mødes på Den Niende Cafe i Esbjerg”

Sætningen er ofte hørt. 
På Café Den Niende er vores koncept bygget på kvalitet og service. Vi stræber efter den højeste kvalitet af både indretning, kvalitetsbevidst mad og drikke, service og personale. Vores gæster er vores byggesten, og vi yder kun det bedste. Vi ses på Den Niende. Hos Café Den Niende finder man en meget moderne, lys og stilren indretningsstil. Herudover fornyer caféen løbende menukortet for at udvikle sig hele tiden, og lytte til deres gæster. Hos Café Den Niende kan du både nyde morgenmad, frokost eller spise til aften. 

 

Café Den Niende lægger vægt på at skabe et miljø, hvor der er plads til alle – både de studerende, familierne og pensionisterne. Vi har observeret, at der måske ikke er så mange caféer i Esbjerg, der skiller sig ud på indretningen. Vi er meget ambitiøse, vi tør godt sige at vi har skabt en af Esbjergs flotteste cafeer. Der er blevet lagt vægt på en lidt anderledes stil, som både er moderne og hyggelig.
Vi glæder os til at byde Esbjerg velkommen.
Café Den Niende er meget berømt på de social medier

Facebook

18497

SYNES GODT OM

2875

5/4 STJERNEDE ANMELDELSER

26822

HAR BESØGT OS