Den Niende Cafe i Esbjerg

Den Niende Cafe i Esbjerg

Det er os en ære at byde på mad af højeste kvalitet med sans for ekspertise. Alle ugens dage kan der nydes godt af vores brunch- og frokostbuffet mellem kl. 10-14. Herudover serveres sprøde sandwich, saftige burgere af Angus hakkebøf, kylling med skind supreme eller grillet kornfodret Hereford steak. Vi har også et udvalg af hovedretter, heriblandt ovnbagt laks. Ønskes der snacks til retterne, serverer vi nachos og snackurve med sprøde mozarella sticks, onion rings, nuggest og håndskårne pommes. Er man til det søde, byder vi på Sweet Potato Fries. Vores pommes er håndskårne og vores chili- og hvidløgsmayo laver vi fra bunden. Vi tilbyder forskellige desserter, heriblandt pandekager med is, creme brulee og dagens kage. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og serverer altid vores retter af de bedste råvarer. Her er kun det bedste godt nok.

 

På Den Niende er vi stolte af at præsentere en restaurant med et væld af forskellige drikke, og sikrer Jer hermed, at der er noget for enhver lejlighed. Vi byder på milkshakes af fem forskellige varianter, iskolde smoothies at nyde under solens stråler, juice og vand. Er det kaffe der skal til, brygger vi alt fra stempelkaffe og Cappuccino til en forfriskende iskaffe eller en stærk espresso. At der er noget for enhver lejlighed, betyder vi også har et bredt udvalg af vin, champagne, øl og ciders som nydes i vores hyggelige omgivelser i hjertet af Esbjerg. Uanset lejligheden, opfylder vi Jeres ønsker.

 

Vi byder på et bredt udvalg af cocktails, uanset om man er til den søde Piña Colada, den halv-bitre Mojito eller den syrlige Tequila Sunrise. Herudover byder vi på Gin & Tonic med et bredt udvalg af smagsvarianter. Vi serverer også Cognac, longdrinks og whisky; alle med forskellige valgmuligheder. Vi kører løbende med tilbud, så hold øje med vores hjemmeside og vær opdateret på vores nyeste tilbud. Skal festen startes, skænker vi de første drinks. Vi ses på Den Niende.